2015. március 27., péntek

Sonkával- sajttal töltött bundás karaj.





HozzávalóK

8 szelet sertéskaraj
8 szelet főtt tarja
8 db füstölt eidami sajt rudacska

A panírhoz 3 db tojás
10 dkg  liszt
só,bors
1 ek tejszín

Elkészítése:

A tojásokat a tejszínnel és liszttel kikeverjük sűrű palacsinta tésztává.Sózzuk,borsozzuk,és állni hagyjuk 15 percig.Addig a húst előkészítjük.A karajszeleteket fólia között kiveregetjük,és besózzuk.Mindegyik szeletre tarját,és sajtrudat teszünk.Szorosan feltekerjük,és fogpiszkálóval összetűzzük. Először egy tálba öntsünk lisztet,és ebbe forgassuk a roládokat,majd a tésztamasszába,és forró olajban szép lassan süssük meg.Hagyjuk az itatós papíron, hogy a felesleges zsiradék lecsorogjon róla, majd a fogpiszkálót távolítsuk el. Ferdén szeletelve tálaljuk elősütött félkész hullámos burgonyával.Paradicsommal diszítjük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése